Клюки от света 

Принц Хари с първи, прочуствени думи след раждането на сина си

Щастливите родители принц Хари и Меган Маркъл все още не са дали име на новородения престолонаследник.

„Все още мислим за имена. Това е следващата част. След два дни ще се видим отново с вас – този път всички заедно, като семейство”, сподели Хари.

„Благодарен съм на всички за любовта и подкрепата. Това е най-невероятното преживяване. Не мога да си представя как жените минават през това. Страшно съм горд със съпругата си, бебето ни е невероятно, за това си струва да умреш”, каза още Хари.

Наследникът на Хари и Меган е седми подред за престола. Анализатори на Острова коментират, че с появата му на бял свят се поставя нов етап в историята на монархията, като се загърбват стереотипите, свързани с расата. Кралското бебе е било родено тази сутрин в 5 часа и 26 минути.

Херцогън на Съсекс е присъствал на раждането. Медиите във Великобритания съобщават, че Кралицата, херцогът на Единбург, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, херцогът и херцогинята на Кеймбридж, лейди Джейн Феликс, лейди Сара МакКоркудейл и Ърл Спенсър са изключително щастливи и доволни от новините.

Майката на херцогинята, Дория Рагланд, е пристигнала във Великобритания и в момента се намира в имението Фрогмор Котидж.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 37 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook