Lifestyle 

„Каризма“ се завръща, Миро намери заместник на Галка

Гласовитият певец Миро е буквлано запленен от младата звезда Нелс, която преди години изгря в „Гласът на България“. Тогава тя попадна в отбора на Иван Лечев и направи силно впечталение на зрителите с прочувствения си глас.

Наскоро младото момиче пусна любителско видео с изпълнение на последната песен на Миро „Печат на моята душа“. Прочувственото изпълнение бързо се разпространи из социалните мрежи и достигна до самия певец, който също сподели в профила си нейното изпълнение.

Както знаем, Миро е много критичен и рядко си позволява да хвърля хвалебствия към колеги. Явно Нелс е успяла да докосне сърцето му, след като изрази публично възхищението си от нея.

А само преди ден Нелс и Миро се запознали на негово участие. Той бързо разпознал младата певица и я поканил да изпеят последната му балада и още няколко в дует пред препълненото заведение. Очевидци разказват, че гласовете толкова си паснали, че Миро се замсилил за дует с нея.

В социалните мрежи вече тръгнаха слухове, че Нелс ще бъде достойна заместничка на Галка от „Каризма“. Знаем, че Миро рядко си позволява да записва дуети, а направи ли го – то е с талантливи изпълнители. Предвид лиричните гласове на Миро и Нелс, предполага се, че първият им дует ще бъде прочувствена балада.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 134 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook