Горещо 

Прецакаха победителя в готварския Биг Брадър! Виктор Ангелов взе в ресторанта си Дани Спартак, колкото да го снимат по Нова телевизия, и след това го ИЗГОНИ!

Миналогодишният победител в шоуто на Нова тв „Хелс кичън“ Дани Спартак е жестоко прецакан малко преди старта на новия сезон на готварския Биг Брадър.

По регламент голямата награда в състезанието, освен парична сума, беше договор за работа в ресторанта на водещия Виктор Ангелов.

Оказва се, че момчето наистина е било назначено след края на „Адската кухня“ в заведението на бившия мастършеф, Нова телевизията си е заснела репортажите за спазен ангажимент към победителя и малко след това въпросният Дани Спартак е бил изгонен.

Никой повече и не чу за младия готвач, не е ясно дали с паричната награда изобщо е успял да отвори свой ресторант, защото потъна в забрава.

Скоро предстои да започне новият сезон на „Адската кухня“, която, за жалост, не успя да заприлича на кулинарното шоу „Мастършеф“, от където Виктор Ангелов набра популярност сред тв зрителите. Според аудиторията в „Адската кухня“ има прекалено много кавги и отношения ала Биг Брадър, вместо истинска кулинария, а съдбата на участниците е същата като на риалити героите.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 172 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook