Клюки от България 

Представи ли Азис третото дете на Гущерови за свой син? СНИМКИ

Кралят на попфолка се похвали, че на 44 г. е станал татко за втори път. Азис има син. Или поне така съобщи самият той с пост в социалните си мрежи. Снимката на секундата прикова вниманието на хиляди негови приятели и почитатели, а честитките заваляха на мига.

„Да станеш баща за втори път на 44 г. е благословия! Момче е“, написа певецът и сподели снимка със сина си. Бебето е на видима възраст от два месеца. Азис крие лицето му и показва само гръбчето на наследника си.

След като Азис изстреля неочакваната новина, че има син, и получи хиляди поздравления, се появиха и съмнения. Мними фенове не вярват, че бебето е негово. Някои дори са убедени, че това е третото дете на Светлана и Христиан Гущерови. Не е тайна, че Азис е изключително близък до милионерската фамилия. Именно това породи и предположенията, че Азис просто позира с малкия Кристиан-Валентин, който се роди в края на април и който певецът приема като свой син, писа „България Днес“.

Новината за новия член във фамилията идва 14 г. след като на бял свят се появи дъщеря му Рая. Момичето се роди през 2007 г., а нейна майка е близката приятелка на Азис Галина.

Тогава попфолк иконата отново успя да прикове вниманието на медиите към себе си. Певецът, който парадираше с различната си сексуална ориентация, шокира, като призна, че е биологичен баща на Рая. Настоящата тийнейджърка упорито се крие от светлините на прожекторите. По думите на баща й тя никак не се кефи на творчеството му и интересите й са насочени към съвсем различни стилове. Е, сега Рая ще може да помага в грижите за малкото си братче.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 487 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook