Риалити 

Бомба след „Ергенът“: Калканджиева разкри с какво си вадят хляба Марта и Дениз

В „Ергенът“ са участвали две момичета от модна агенция „Визаж“ на Евгения Калканджиева. „Едната е Дениз, която продължава да работи в агенцията, а другата е Марта. Тя дойде преди 15 години“, заяви пред „България Днес“ Жени Калканджиева.

Шестата по красота в света призна, че е фенка само на две риалита – „България търси талант“ и „Като две капки вода“. Нея обаче не са я канили в журито на любимите й риалита. Калканджиева търси обяснение в липсата на съответното образование, за да бъде оценител на музикални, артистични и денс дарби.

„Истината е и, че аз се уморих от толкова много участия в шоупрограми. Достатъчно популярна съм и смятам, че наистина е време да дам път на по-младите“, смята ексмоделката. Тя харесва шоупрограми, в които няма напрежение, клюки, одумване, говорене зад гърба… „Дори в готварските предавания, дори в „Ергенът“, дори в състезателните като „Сървайвър“ има много напрежение, много интриги… И когато се прибера вкъщи, вместо да се разтоварвам и да се чувствам добре, да ми е приятно, те ме натоварват“, довери шестата в света по красота българка.

„Ергенът“ не е от любимите риалита на Жени Калканджиева, но тя гледала някои епизоди със затаен дъх заради Дениз и Марта.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 196 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook