Клюки от България 

Позор! Бащата на Нора Недкова в потрес от щерка си! (Виж какво се договорил с продуцентите)

Таткото на Нора Недкова е в шок от наследничката си. Президентката на държавата Норландия за отрицателно време си спечели много врагове. Негативните коментари за невисокото й интелектуално равнище буквално нагорещиха и мрежата.

За да не бере повече срам, баща й Николай Недков решил да намери начин бързо да я изведе от Къщата. Той се споразумял с продуцентите това да стане, за да не бере повече срам пред близки, приятели и роднини.

Плеймейтката бе първата, която бе изгонена от луксозната обител в Нови хан.Само за седмица силиконката успя да се скара почти с всички съквартиранти. Най-остри обиди и нападки си обмениха с гримьора Валентин Кулагин.

Двамата преплетоха шпаги още по време на участието си в кулинарното шоу „Черешката на тортата”. Там дори се стигна до физическа разправа между двамата.

И сега, в Къщата на Големия брат, нещата между двамата врагове ескалира. Съквартирантите станаха свидетели на безкрайните им крамоли, свади,обиди, нецензурни думи и грубо отношение.

Поведението й накарало баща й да се хване за главата и моментално да поиска дъщеря му да слезе от екран, за да не го срами.

Шефът на „Златни пясъци” АД бил на ръба на търпението си и поискал от продуцентите на скандалджийското шоу моментално дъщеря му да бъде изведена от модерния ВИП-дом.

„Човекът се хвана за главата от изцепките на дъщеря си. Нямаше как да я остави да се излага повече”, коментират хора от обкръжението на бизнесмена.

Николай Недков изключително много се срамувал от щерка си. Въпреки че от години я оставил без контрол, сега му се плачело от това, в което се превърнала тя.

Мис Плеймейт 2017 отпадна първа от играта. Заедно с нея бяха номинирани Валентин Кулагин, Наско Колев, Божана Кацарова.

„Съжалявам, че не можах да покажа повече от себе си”, заяви нахакано Нора Недкова пред Ники Кънчев.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 398 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook