Клюки от България 

Появиха се ексклузивни СНИМКИ от тайната масонска сватба на Антония Петрова-Батинкова!

Антония Петрова и Ивайло Батинков вдигнаха цели три сватби, за да обявят любовта си, но една от тях бе абсолютно апокрифна – тайната им масонска венчавка, от която е имало строга забрана да се издава дори детайл в публичното пространство.

Снимки от венчавката така и не се появиха нито веднъж в социалните мрежи, където обикновено можем да видим всичко, но ето, че все пак някой се изкуши да покаже на какво интересно събитие е присъствал.

Ексклузивните снимки от тайната масонска сватба на Антония и Ивайло, с които се сдобихме, са повече от впечатляващи, както и някои от специалните ритуали, които са правили.

На 17 март тази година на тържество пред 300 човека в хотел „Шератон” двамата се врекоха още веднъж един в друг, а един от знаковите ритуали на церемонията, за който разбрахме, е бил свързан със смесването на двата бокала на младоженците.

В този на Антония е имало вода, а в този на Ивайло – червено вино. Смесването им символизирало символичното начало на семейството и равенството в него, издава ни под пълна секретност човек, присъствал на церемонията.

В друг от специалните ритуали пък, над главите на Антония и Ивайло е преминал стъклен жезъл, инкрустиран с диаманти, който символизира колко е крехък съюза между мъжа и жената.

Точно толкова специална е била и сватбената торта, декорирана от всички страни с логото на масоните.

 

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 317 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook