Lifestyle 

Дъщерята на Саня Армутлиева отива на „Евровизия“?

Талантливата Алма, която прави хит след хит, е най-вероятния представител на България за следващото издание на песенния конкурс „Евровизия“ в Ротердам през май другата година.

16-годишната гласовита къдрокоска, която е копие на майка си Саня Армутлиева, бе одобрена за един от „подконкурсите“ на „Евровизия“ – OGAE Video Contest 2019 – състезание за видеоклипове, което се прави от официалните фен клубове на „Евровизия“ и като нищо ще грабне и титулярното място.

В него от името на България се състезава вторият сингъл в кариерата на тийнейджърката „Perfect“, с който тя направи истински фурор и у нас, и по света, пише „Уикенд“. Парчето тръгна дори по MTV и се превърна в истински триумф, какъвто не е застигал нито един друг певец в България.

Името на изпълнителя, който ще представи България на „Евровизия“, ще бъде официално обявено на 25 ноември, съобщават от БНТ. Очаква се Алма, която има и английски адрес, да излезе на холандската сцена в дует с друг изпълнител, например Кристиан Костов, който вече има едно второ място на „Евровизия“.

Любопитна подробност е, че за мястото на Алма на предстоящата „Евровизия“ се облизва и Дара и то през последните поне две години. Това лято тя даже е пътувала за Лондон, за да работи с продуцента Йоад Нево, който седи зад някои от проектите на звезди като Браян Адамс, „Дюран Дюран“ и Дейв Геън от „Депеш мод“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 26 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook