Риалити 

Потрес! От ‘Капките“ изпаднаха в шок, след като спипаха Азис и Софи да въртят…

Азис и Софи Маринова се представят най-зле в последния сезон на „Като две капки вода“, но пък успяват като че ли да се забавляват най-категорично и заявено.

От продукцията са се видели в чудо от темперамента на ромските изпълнители. Били шокирани, след като зад кулисите ги заварили да правят нещо, от което на целия екип му се погнусило.

На псоледния лайф Софи се опита да влезе в кожата на Лейди Гага, а Азис – в обувките на колегата си Фики. И преобразени по този начин, по време на една от рекламните паузи, се скрили зад кулисите и надули от телефона мазна чалга.

След като екипът започнал да ги търси, за да заемат мястото си на сцената, ги сварили да въртят бесни кючеци. Всеизвестен факт е, че целият екип на Маги Халваджиян е върл противник на лекия жанр и меко казано изпитват погнуса от кръшните ритми.

„Лейди Гага върти гюбеци с Фики“, шегували се после зад кулисите. Факт е, че Софи Маринова стана любимка на зрителите със своето непринудено поведение, докато Азис все повече дразни с надменното си и арогантно демонстриране на това, че е звезда.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 38 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook