Клюки от света 

Близък до Джей Ло с голяма бомба за личния ѝ живот

Дженифър Лопес и Бен Афлек изненадаха феновете си с неочаквана и взаимна проява на чувства.

Чуждестранните медии подозират, че бившите партньори не само проявяват симпатия един към друг, но вече 3 месеца водят романтична кореспонденция.

Според запознати всичко е започнало още в средата на февруари.

В началото на годината актьорът се раздели с половинката си Ана де Армас. Джей Ло също сложи край на връзката си с бейзболиста Алекс Родригес, въпреки че смяташе да се омъжва за него.

Журналистите смятат, че между скъсването с Родригес и подновяването на отношенията с Афлек има голяма връзка.

Искрите от бурната любов, която Афлек и Лопес изживяха преди 17 години, явно още не са угаснали, защото съвсем наскоро двамата бяха забелязани на почивка в луксозен ски курорт в Монтана, където актьорът притежава собствена хижа.

Те бяха на благотворителен концерт на VAX LIVE на 2 май, а след това са поели към курорта. „Бяха сами, заедно“, казва запознат източник пред E!

По думите му, звездите са прекарали там около една седмица.

„Поддържаха връзка дълги години“, каза друг източник, близък до Дженифър, пред E! News, отбелязвайки, че двойката се е събрала отново, след като актрисата се е върнала от снимки в Доминиканската република.

„Бен я потърси, за да разбере какво се случва с нея. Последния месец са вечеряли два пъти“, добавя той.

„Химията между тях е нереална. Те продължиха там, където последно спряха и се наслаждават на компанията си“, казва още той.

Говорейки за бягството им, източник на People казва, че Лопес и Афлек са прекарали няколко дни извън града. „Имат силна връзка. Нещата се развиват стремително, но Дженифър е щастлива“.

„Прекара си страхотно с Бен. Тя е доволна и обича да прекарва времето си с него“, казва друг източник на изданието.

След края на почивката, на летището бившите гаджета са забелязани да се държат за ръка. А пристигайки в Лос Анджелис двамата са се отправили не къде да е, а към дома на латино дивата.

Любовната история на Бен Афлек и Дженифър Лопес започна през 2000 година. През 2002 г. двамата мислеха да се сгодяват, но уморени от вниманието на журналистите, решиха да отложат сватбата за по-късно.

В крайна сметка церемонията така и не се състоя. И в началото на 2004 г. звездите се разделиха. След това Афлек се ожени за Дженифър Гарнър, с която се разведе през 2018 година.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook