Клюки от България 

Потрес! Константин втрещи в градина с канабис, където с Фънки се…

Лудориите на Константин нямат край, поне ако съдим по това, което прави и не пропуска да покаже в профила си в социалните мрежи. Поп фолк изпълнителят, който винаги се е славел със закачливия си нрав, този път наистина успя да втрещи всички, пише блиц.

Коцето е в компанията на верния си другар Фънки насред градина от… канабис. Това, което правят двамата в нея обаче, е хем забавно, хем скандално. За това свидетелстват противоречивите коментари под видеото.

Константин и този път не изневери на себе си и успя отново да шашне всички във виртуалното пространство. „Гледахте ли ни във Facebook, чада мои…“, пише певецът под култовия кадър, който мигновено предизвика вълна от коментари. Към видеото той е написал единствено: „С Фънки мачкаме наред…“.

Далеч по-интересно се оказва и видеото, в което Коцето и Фънки са в потресващ вид и очевидно в царството на канабиса. От коментари под него става ясно, че това е градина във Виена, защото ако беше у нас, най-вероятно двамата щяха да дават доста обяснения.

https://www.facebook.com/KonstantinOfficialPage/videos/3343984565697601

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 87 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook