Клюки от България 

Полудя ли Гала? Цяла България наднича през ключалката, докато щерка ѝ се къпе СНИМКИ

Щерката на Гала – Мари Будинова, зарадва мъжката част от почитателите си с полуголи снимки от ваната. Почти не минава ден, в който Мари Будева или по-известна като дъщерята на Гала, да не привлече върху себе си вниманието във виртуалното пространство.

Предизвикателните фотоси представляват скрийн шот на снимковата галерия от телефона на Будева. Личи се, че сред тях не само снимки, а и клипчета, на които голата Мари кокетничи и флиртува с човека зад камерата, пише pik.bg.

За утеха на Гала, голите снимки на дъщеря й не прекрачват границите. Не се знае обаче какво точно е съдържанието на клипчета в телефона на оператора, който най-вероятно е гаджето на Мари – Константин.

„Искам да е лято, а обикновено предпочитам зимата. Просто някак не е толкова забавно да се правиш на русалка във ваната“, пише към еротичната си фотосесия известната щерка.

Не за пръв път тя изпотява Инстаграм с предизвикателни фотоси от банята си. През ноември отново със снимка под душа тя обяви на последователите си, че се е заразила с коронавирус.

Facebook коментари
(Visited 14 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook