Клюки от България 

Пламна нова гей афера с Миро от Каризма

Поп звездата Миро Костадинов е на топа на клюката с нова афера. Въпреки, че музиканта официално се обяви за хетеросексуален и представи в публичното пространство нежната си половинка, злите езици го заклещиха пак с мъж.

Певецът от дует „Каризма“ е в по-специални отношения с китариста си Момчил Косев от групата SoulBmoll, твърди сайтът Пик. Двамата са почти неразделни и извън участията си, заради което им преписват интимност.

Творческата половинка на Галя дори коментира слуховете, което не е типично за него. Ето какво написа в Инстаграм той с голяма доза ирония: „Компенсирам “веселите” новини с наперен “гребен”. Сигурен признак, че опонирам на ситуацията е, когато съм положил екстра грижа за външност. В спокойни дни изобщо не ми пука как изглеждам (освен на сцена) Бъдете здрави!“.

Според източници неотдавна от групата на младока напуснала вокалистката им Мелинда. Тя не само забелязвала какво се случва между двамата, но и установила, че хонорарите й са значително по-малки от тези, които Миро определя на любимия си. Възмутена и омерзена дамата напуснала формацията на добричлията. В разгара на лятото габровецът Косев също сключи брак с приятелката си Стефания Симеонова, но това едва ли е пречка за отношенията му с Миро, шушукат в средите.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 172 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook