Клюки от България 

К-19 удари сериозно семейството на Жени Джаферович

Евгения Джаферович се е изолирала в дома си и е добре. Това стана ясно от поредица от сторита, които тя сподели в своята Инстаграм страница.

Причината – баща ѝ е с двустранна пневмония и има положителен резултат за коронавирус. Като контактно лице, Жени се е самоизолирала веднага.

Въпреки това Жени намира какво да прави, докато е в изолация и със сигурност не скучае. Ние сме сигурни, че вече крои нови планове за проекти, които скоро ще реализира, съобщава vbox7.com.

А иначе лятото за семейство Джаферович бе прекрасно. Изпълнено с много работа, но и доста пътешествия. Популярната фамилия бе на обиколка в Хърватия. Тяхната обиколка започна от Загреб. След което за кратко преминаха и през невероятно красивия Дубровник, но най-доброто оставиха за края на пътешествието. Последната спирка от семейната им ваканция бе приказния остров Вис.

Мястото е едно от най-забележителните кътчета, които може да бъдат посетени. Природата тук е забележителна, почти непокътната, защото между 50-те и 80-те години на XX век, островът е бил забранен за посещения от югославските власти, имало изградени военни бази на него.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 95 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook