Клюки от България 

Петко и Яна показаха порасналия Ян (Нови снимки + още разкрития за семейния живот)

Петко и Яна се похвалиха с по-малкия си син, Ян е на година и пет месеца и е голям сладур

Петко и Яна Димитрови дадоха първо интервю след раждането на втория им си Ян. Те са една от най-харесваните и обичани двойки, които се радват на пълно семейно щастие.

Семейството гостува на Гала в предаването „На кафе” където разкриха тайни от съвместния и живот. За първи път те показаха снимки на порасналото си второ хлапе. Което е голям чаровник. Момченцето носи името на майка си в разрез със стереотипа синовете да се кръщават на бащите си.

Петко Димитров призна, че си харесва името. Но предпочел малкия да се казва Ян. Той признава, че по време на бременността си Яна била много красива. Не се променила нито в лицето, нито във фигурата. Единствено стомахчето й станало огромно, предават от blitz.bg.

Таткото сподели, че е бил и на двете раждания на наследниците си. Но не присъствал директно, а чакал пред вратата. И двамата искали любовта им да се запази и след това. Затова Петко не искал да гледа от близо.

Яна пък не скри, че по-големия им син Доминик проявил ревност в началото. Но съвсем наивно и по детски. Гордата майка на двама сина призна, че тя е по-строг родител. Докато Петко глези момчетата на нея се пада честта да ги учи на ред. Така, че понякога малко ги тормози защото трябва да са дисциплинирани. Естествено, че на Доминик, който е на пет години му се налага да да е по-послушен.

Яна и Петко признават, че не се отделят от децата си. Скоро били на почивка в Сандански заедно с цялата си челяд. Както вчера писахме основен помощник на младата майка в грижите за бебето е най-големия син на бизнесмена от Мария Игнатова. Който живее повече в дома на баща си. От колкото при актрисата.

kluiki.net

Facebook коментари
(Visited 618 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook