Клюки от България 

Павел и Венци Венц шокираха всички с тази новина

Един от най-известните дуети – Павел и Венци Венц предизвикаха голям шок в социалните мрежи, след като обявиха наскоро, че са взели, се раздели след близо 10 години съвместна работа.

Поне засега причината за раздялата им не става ясна, защото нито Павел, нито Венци признават публично мотивите си. Както се казва – засега залагат на идеята, че приятелството остава, но феновете им са сигурни, че зад решението им със сигурност има по-тежка причина, различна от промяна в творческите нагласи.

В петък бе и първият самостоятелен концерт на Венци Венц, в който Павел не взе участие. А дали и как го приемат хората, все още не е ясно, а и той тепърва обяви, че ще показва новото си АЗ.

„Подготвил съм много нова музика, за да покажа своя собствен нюанс. С Павел изпитваме много топли чувства един към друг, но тръгваме по различни пътища“, сподели Венци Венц пред Нова телевизия.

Припомняме, че хип-хоп дуетът отпразнува 10 години на музикалната сцена с концерт на 31 март тази година, което бе и първият им самостоятелен концерт с жива банда. Явно и последният.

последните две години като дует двамата не бяха пускали нова песен, но все пак успяха да направят обща в края на януари – „Ако ти липсвам“. През този период създаваха самостоятелни песни или в дует с други изпълнители, а последната им обща песен, „Призрак“, излезе през март.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 10 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook