Семейство 

Първото БГ бебе с еднополови родители празнува с торта от памперси

Първото бебе родено от еднополов брак отпразнува четири месеца от раждането си с торта от памперси. Малкият Виктор — Мануел, роден от връзката на Вяра и Диляна, посрещна празника си по нестандартен начин.

Както е известно, двете дами решиха да си създадат общ наследник миналата година и след специална ин витро процедура Диляна забременя. Бебокът се роди през юни тази година, а гордите му родителки вече се хвалят колко е пораснал.

Момченцето прилича все повече на майка си Диляна, а двете дами не спират да показват снимки от ежедневието им. Той редовно обикаля заведенията с тях, но само през деня. Вечер бива приспиван грижовно от двете си майки, които са неотлъчно до него.

 

И въпреки че двете майки са толкова отдадени на детето, семейството често е обект на проверка от страна на държавните служби, пише „България днес”. Тъй като у нас отглеждането на деца от еднополови семейства не е съвсем уредено, властите се отнасят с особена отговорност към случая.

Но както изглежда, тук няма нищо притеснително. Малкият Виктор — Мануел расте нормално, щастлив и обичан, заобиколен от двете си майки.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 68 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook