Риалити 

Пълен обрат! Спират снимките на „Ергенът“, защото…

Тази есен може и да не видим нов сезон на романтичното риалити „Ергенът“, а причината за това е повече от скандална и със сигурност ще се коментира дълго още.

Скандалният формат, който направи три сезона в ефир, се оказа прекалено скъпо за телевизията след забраната на реклами на хазарт, които очаквано доведоха и до рязък спад в приходите.

Кандидатките да търсят любов по телевизията занапред ще си останат само с подадените документи за кастинг, пише „Уикенд“, пояснявайки, че лиценза за „Ергенът“ на Warner Bros., която е собственик на правата на шоуто, се оказал прекалено скъп на фона на намаляващите приходи от реклама.

Въпреки че шоуто се радва на добър рейтинг, за подготовката му отиват няколко милиона, които трябвало да се избият с реклами.

Другото, което е оказало влияние за решението „Ергенът“ да спре, е фактът, че снимките са месеци преди излъчването, победителките са ясни много рано и винаги досега още на старта на шоуто е изтичала информация кои са те. Явно в екипа има къртици, които съобщават на определени медии тази уж секретна информация. Интригата изчезва още в началото и тази година това се е усетило по рейтинга.

За момента от телевизията не са съобщили официално решение да спрат да снимат „Ергенът“, въпреки че в момента дори тече набиране на кандидатки за участие в нов сезон.

Нов сезон се очаква да бъде обявен и за „Фермата“, за която също е обявен кастинг, но риалитито тази година няма да се снима.

За „България търси талант“ пък кастинги се обявяват периодично с масирани реклами, но последният излъчен до момента сезон е от 2022-а и поне засега не се планира следващо издание. Най-вероятно същата съдба ще последва кастинга за четвъртия сезон на „Ергенът“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook