Риалити 

Мария Илиева финтира Ивана за „Гласът на България“ и ще…

Наесен с песен ще е положението в буквалния смисъл на думата, защото се задава и нов сезон на „Гласът на България“. И в него, за втора поредна година, като жури влиза певицата Мария Илиева.

Нейното място обаче, още отсега предизвика дискусии в социалните мрежи, най-вече заради тиражираните слухове, че на нейно място са гласяли фолкдивата Ивана. Ивана обаче, отпаднала като вариант заради Мария Илиева.

Преди дни от bTV съобщиха, че тази година в „Гласът“ на мястото на Миро влиза Влади Ампов-Графа, а по-късно стана ясно, че другите в червените столове ще са Дара, Мария Илиева и Иван Лечев.

Младата певица Дара е като бетонирана във формата, особено след блестящото си представяне в „Денсинг старс“, което я превърна във всенародна любимка. Иван Лечев пък, вече от доста време изглежда непоклатим там, като неговото предстоящо участие ще е 8-мо поредно.

Миро нанесе жесток удар по bTV, каза цялата истина за преговорите с „Гласът на България“ ВИДЕО

А Ивана, за която валят в момента слухове, беше ментор в първи сезон на музикалния формат, преди 13 години, а на финала на кастингите на тъмно миналата година се яви като специална изненада на менторите и публиката.

Тази година тя празнува и своите 25 години на професионална сцена, затова мнозина от феновете й бяха убедени, че отново ще я видят в „Гласът на България“.

Освен това Певицата на народа, както наричат изпълнителката от години, е една от малкото в историята на предаването до момента, от чийто отбор е излязла истинска звезда – колежката й Роксана. Мария Илиева обаче, явно е далеч по-апетитна хапка за продуцентите, поне засега, пише „Уикенд“.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 40 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook