Клюки от България 

Орхан Мурад вдигна сватба с новата

Бащата на Сузанита демонстрира с гордост новата си булка Камеия. Защо обаче дъщерите му отсъстваха от скромната сватбена церемония?

Орхан Мурад няма спирка и взе, че пак се ожени. Фолкаджията се взе с новата си любима Камелия Добрева на скромна церемония. Бащата на Сузанита се похвали със събитието, публикувайки няколко снимки от сватбата в личния си профил във Фейсбук.

Мурад споделя, че се чувства щастлив. От снимките се вижда, че булката е била облечена по традиция в бяла рокля, а на врата ѝ виси масивен златен ланец. Певецът пък избра бяла риза без вратовръзка и сако. На една от снимките, на която пият шампанско, двамата показват и брачните си халки.

Изпълнителят признава, че след раздялата с дългогодишната си партньорка Шенай, майка на двете му деца, сега най-накрая е намерил истинската любов. Няколко дни преди сватбата Орхан и Камелия си направиха обиколка из Германия, като документираха в социалната мрежа местата, които са посетили.

„И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да гo прави.” Това каза пред „България Днес“ бившата съпруга на Орхан Мурад – Шенай, която повече от година вече живее в Германия, а децата идват и я навестяват. „Те и двете се радват за мен, защото знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си намерих човек, чужденец е, но не искам да говоря, за да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е“, казва още Шенай.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 65 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook