Риалити 

Нещо лошо сполетя Виктория и Дениз от „Ергенът“… СНИМКИ

Страстите покрай „Ергенът“ достигат връхната си точка. Вече започнаха да хакват и профилите на участнички в социалните мрежи, а причината със сигурност е развоя на събитията в риалити формата.

Става дума за Виктория Капитонова и Дениз Хайрула, които останаха доста неприятно изненадани, след като не можаха да влязат в профилите си в социалните мрежи, в които ги следват хиляди.

Умишлено грубото държание на Виктория към Александра от последното издание на риалитито, явно е предизвикало недоброжелателите й да реагират. Наскоро и Капитонова, и Хайрула се оплакаха, че са с хакнати профили за неизвестен период от време. Рускинята обаче, веднага си направи нов профил и даде обяснение за случилото се.

Профилът на Дениз също бе премахнат, но все още не се знае дали причината е същата. На свой ред тя съобщи, че тъй като профила й в Инстаграм е временно ограничен, който иска, може да я последва в другата социална мрежа, където тя разпродава дрехите си.

 

 

72 часа по-късно обаче, Дениз пусна ново съобщение към последователите си във фейсбук, от което става ясно, че главоболията й май са в миналото.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 147 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook