Горещо 

Опа! Мегз се похвали, че работи с Роналдиньо СНИМКИ

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мезг се премести да живее в Дубай и изглежда няма намерение да се връща в родината ни. Там също й се отвори парашута, след като имаше невероятна възможност за реализация, за каквато мечтаят много жени.

Прочутата родна дизайнерка от Раковски призна за невероятната си среща с Роналдиньо и какво всъщност ги свързва. Няма да повярвате каква покана бе отправена към Мегз.

„Какъв ден само Един от най-близките ми хора тук е от собствениците на крипто валутата ATARI. Днес, както си лежах, ми се обади и ми каза: “Снимаме новата ни рекламна кампания с Роналдиньо. Нали разбираш от тези неща, искаш ли да помогнеш в организирането на кампанията”. Бях “Моляяя, какво, даааа!”, похвали се Мегз в социалните мрежи.

И допълва: „Знаете, че съм работохоличка и се уча да живея по друг начин и да си почивам докато съм тук. Но беше толкова хубаво за пръв път да участвам в нещо креативно тук и то на световно ниво“.

Мегз допринесла изключително много за кампанията, а ексклузивният ПР на проекта останал възхитен от нейните умения и творческо мислене. Все пак Мегз не е изоставила работата си в България и обяви, че до броени дни ще представи новата си колекция бански.

Източник: show.blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook