Клюки от България 

Нападнаха фолкпевицата Мира в Африка! СНИМКИ

Фолкпевицата Мира реши да замине на почивка в една от най-рисковите страни в момента. Явно изпълнителката на „Хей, малката“ не се притеснява от китайския вирус и отпраши към Африка.

“Африка ви променя завинаги, както никъде на земята. След като сте били там, никога няма да бъдете същият“, споделя тя за преживяването си там. Показа и как е била брутално нападната.

Мира е любител на животните и затова се включила във всяка екскурзия, в която е включено посещение на животински видове. При влизането си в такъв зоо кът била нападната от група лемури, които искали да задигнат всичко лъскаво по нея и едва спасила слънчевите си очила.

Скандалната певица посетила и жирафите, а местните я приканили към ефектен трик за снимки. Подтикнали я да си сложи листо в устата, от където животинката сама си го взима с език. Мира получила стабилно облизване от жирафа, което разсмяло всички наоколо. Освен това се снимала и с малко лъвче, тъй като я хванало страх да влезе при големите.

Мира не издава с кого е на африканското приключение, но наш репортер видя снимки от същите места на нейната колежка Ашли. Двете певици са заедно в Африка, но остава загадка дали са с половинките си или само по женски.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 574 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook