Семейство 

Обръща се в гроба: Омразен роднина наследява проф. Вучков!(Ето кой е)

Проф. Юлиян Вучков е имал други намерения на кого да завещае имуществото си. Бездетният театровед си отиде на 83-годишна възраст.

Но по ирония на съдбата омразния брат прибира богатството му. Това е актьорът от Народния театър Михаил Петров, който ще наследи апартамента му, пише „Телеграф“.

Запознати с битието на професора твърдят, че освен обширното жилище и идеалния център на София на ул. „Христо Белчев“, той притежава спестявания на стойност между четвърт и половин милион лева. По закон всички тези средства сега се полагат на Михаил Петров.

Звездата от „Войната на таралежите“, „Ла донна е мобиле“ и сериалите „Магна Аура – изгубеният град“ и „Руслана и Людмил“ е човекът, който е освободил тялото на водещия на „Времена и нрави“ от Военна болница в понеделник като негов единствен роднина.

Имотът идва като подарък за 70-годишния юбилей на актьора, който е на 8 октомври, въпреки че през годините двамата са в открита вражда.

Юлиян и Михаил имат обща майка, но Вучков така и не приема втория й мъж, бащата на Мишо.Именно него той обвинява, че е имал пагубно влияние върху формирането на характера на младежа.

Проф. Вучков наричаше Мишо „полубрат“ и неведнъж го е обявявал за „бездарно актьорче“.

Те са били в нормални отношения до смъртта на майка им. В следващите 5 години Петров звъни на брат си винаги на деня на смъртта й, като според професора единственото му желание е да го депресира.

Вдига му страхотен скандал по телефона и това е краят на отношенията им.

Цяло лято е посещавала култовия водещ и моделката Алина Дуарне, носителка на титлата „Мис Лято 2013“, която му е съседка в блока отсреща. Тя казва, че сърцето на Юлиян е било по-здраво от нейното и е изненадана, че е получил инфаркт, пише Блиц.

Източник: kliuki.ws

Facebook коментари
(Visited 372 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook