Клюки от света 

Няма да повярвате! Вижте какво се случи с Оуз от „Листопад“ (и къде е днес Толга Карел)

Драматичният турски сериал „Листопад“, който стана хит на Балканите, има много страхотни турски актьори. Съдбите им обаче са толкова невероятни, че действително изумяват повече и от обратите в сериала

Един от най-впечатляващите е разбира се актьорът Толга Карел — атрактивен и много интересен. И то не само с външния си вид. Той стана много популярен у нас, благодарение на ролята на размирния Оуз, който постоянно причинява ужасни проблеми на и без това нещастното семейство на Али Раза. В личния си живот обаче Оуз е съвсем различен.

Актьорът премина през доста трансформации. И колкото и да е невероятно, реши да зареже блясъка на киното и професионалните успехи, за да бъде обикновен човек. Което изглежда наистина странно.

Днес той е семеен човек, на 42 години е и се отказа от актьорството. При това, след като критиците му вещаеха бляскава кариера, а той спечели много пари от самия сериал.

Но за Толга това не изглежда важно. Сега той живее спокойно в Америка заедно с втората си съпруга, от която има две деца. По професия е шофьор на камион и е далеч от медиите. Изглежда съвсем различно от това, което беше в хитовия сериал. Коркото и да е невероятно, той отдавна не обръща внимание на славата и на външния си вид. Бившият актьор е с оплешивяваща коса, с бяла брада и често публикува актуалните си снимки в Instagram. И казва, че въпреки всичко, отново би се заиграл с дъщерите на Али Ръза, ако му се отдаде възможност пак да участва в сериала. И въпреки че не съжалява за миналото, определено не би се върнал към него. Очевидно Холивуд не е неговата мечта, нито славата. И е щастлив от свободата на обикновения живот.

Източник: razkritia.com

 

Facebook коментари
(Visited 16 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook