Клюки от България 

Нож в сърцето: Гала хванала в изневяра… СНИМКА

Певицата Маги Джанаварова представи в предаването на Гала нова песен, посветена на ужасна връзка, в която е понасяла изневери и лъжи, като е вярвала, че всичко ще се оправи.

Тя показа и видеото към хита си, в който участват известни българки, певици, актриси и други знаменитости, които са преживели подобни моменти в живота си.

В клипа е трябвало да участва и Гала, която първоначално е приела поканата с ентусиазъм, но после се е отказала, защото графикът ѝ не съвпаднал с този на снимките. Водещата на „На кафе“ обаче предизвика певицата да разкаже са изневярата на гаджето си, като добави и своя подобна история.

Гала каза, че хванала своята първа половинка от студентските си години, след като една сутрин решила да го изненада и отишла в дома му. Изненадата обаче била за нея, след като там открила друго момиче.

Маги Джанаварова пък без да иска подслушала разговор на бившата си половинка, който по невнимание набрал номера , а тя вдигнала телефона и останала покъртена от чутото.

Певицата призна, че въпреки всичко, се опитала да запази връзката си. Маги заяви, че от трите години, в които била заедно с въпросния мъж, в две от тях той я е лъгал. Тя добави също, че кризата я довели до това да се подложи на психотерапия. Гала попита дали това е донесло ефект, а Джанаварова заяви, че намесата на терапевта е била много по-ефективна от тази на приятелките, с които е споделила за изневерите на половинката си, пише сайтът Vihrogon.bg.

Източник: marica.bg

 

Facebook коментари
(Visited 1 162 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook