Клюки от България 

Инфарктно: Катето Евро и Сашо Кадиев изживяха най-големия си кошмар на летище ВИДЕО

Катето Евро и Сашо Кадиев преживяват истински кошмар на летището. Те са приклещени на виенското летище и не могат да се завърнат в страната ни.

Актьорите кръстосват от няколко дни летищата в Цюрих и Виена, а при един от полетите ги сполетяло нещо, което никога до този момент не са виждали и именно това ги остави на летището, без да могат да се върнат в България.

„От два дена мааме гащи по летищата. Пътувахме София-Виена, после Виена-Цюрих, обратно и сега трябваше да летим до София, но си изпуснахме самолета, заради гадните швейцарци. Полетът закъсня, а след това стояхме 35 минути на пистата без стълба. Първо нямаха стълба, после намериха стълба, но не знаеха как да я монтират. И заради тях си изпуснахме полета. И сега живеем на Терминал 3 на виенското летище“, разказват те пред приятелите си в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/reel/CeYefF_I-ks/?utm_source=ig_web_copy_link

Наложило им се да чакат шест часа за следващия полет за България, но пък използвали времето за хапване. Насладили се на популярния виенски шницел с пържени картофки, а актрисата похапнала и свински ребра.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 441 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook