Клюки от България 

Нина и Зуека изпратиха абитуриентка! Не е за вярване как се е разхубавила Девина

Нина Димитрова и Васил Василев – Зуека застанаха до своето пораснало момиче на абитуриентския му бал, който беше на 26 май. 19-годишната Девина се дипломира в Международната гимназия „Златарски“ в столицата.

Ето какво написа Нина на личната си страница във Facebook, където публикува и снимки, по повод празника на любимата си дъщеря:

„Хвърляй се смело в обятията на живота, мое безценно съкровище и с любов го подчини на мечтите си! Бъди щастлива, Девина! Благодаря на всички, които подкрепят с обич дъщеря ми 19 години! Благодаря, че направихте 26 май 2018 година специален и запомнящ се за нея! Благодаря на всички за поздравленията, пожеланията и подаръците, духовни и мирски, за абитуриентския бал на детето ми!“

Девина също публикува кадри от завършването на школото. Училището не е художествено, но зрелостничката рисува прекрасно. По повод свой портрет, направен от Девина миналата година за рождения ден на майка си, в интервю щастливата родителка казва, че това е хоби на дъщеря й.

Нина е категорична, че е готова да я подкрепи във всичко, което прецени да прави в бъдеще. Дори да напусне България. Нина Димитрова и Зуека се разделиха през 2012-та. Тя е режисьор, актьор, основател на театър „Кредо“, както и преподавател в НАТФИЗ.

Зуека също е артист, познато лице от малкия екран, който има и 4-годишен син – Стефан от брака си с режисьорката Ани Вичева.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 2 788 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook