Клюки от България 

Ивана бъркa дълбоко в джоба за нови…

Ивана ляга под ножа за нов силикон в гърдите. Фолк звездата е приготвила 10 000 лева за анатомични импланти, които ще й поставят виртуозите в реномирана столична клиника. Проверката сочи, че подобна манипулация в елитни частни медицински заведения струва от 4 000 до 5 000 евро в зависимост от качеството на материала. Ивана си е природно надарена и за всички е учудващо, че прибягва до нов тунинг, особено след като преди години реши и премахна силикона.

Причината за решението й станаха системните болки в гръбначния стълб, които певицата си докара заради кубиците подкожни подплънки в сутиена. Зад решението й най-вероятно стои и нов герой на интимния фронт, пише „Таблоид“.

Преди 5 години тя призна в интервю, че в края на 90-те си е сложила нови гърди, за да спечели сърцето и либидото на специален за нея мъж.

„Тогава този човек бе независим, богат, демонстрираше класа и стил и това ме спечели. Бях певица по заведенията, нямах договор с музикални компании“, върна се в миналото айтозлийката.

След като се увлякла по красавеца, тя променила и своя живот, като се концентрирала върху кариерата и известността, които съпътстват и финансово благополучие.

Най-вероятно е ставало дума за Бенчо Бенчев, добил популярност като общинаря на БСП с лъскавия „Ролс-ройс“. Двамата са делили креват в началото на чалга кариерата й

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 315 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook