Клюки от България 

Невиждан бой в „Биг Брадър“! Съквартирант е аут от формата!

Луна бе принудително отстранена от Биг Брадър: Most Wanted само пет дни преди големия финал на шоуто.
Причина за принудителното отстраняване стана проявата на физическа агресия към останалите съквартиранти, а с тези си  действия тя наруши най-важното правило за живот в Къщата.

Причина за избухнането на Луна стана спор с Динко, а причината бяха слънчевите очила на шуменската дива. След разправията с него, певицата налетя на бой на Людмила Захажаева и така провокира останалите си съквартиранти.

Това не е първата изцепка на фолк дивата. Веднъж вече тя бе служебно номинирана, заради проява на агресия.

След като налетя на съквартирантите си, се оказа, че Динко е счупил очилата на певицата. За това си действие той бе санкциониран да заплати стойността на нанесената вреда с част от хонорара си.

Джино, Динко, Людмила и Зорница събраха най-голям брой отрицателни точки и са застрашени от изгонване след последните номинации.

Всеки съквартирант на живо посочи най-достойния и най-недостойния за победа сред тях. Така Коцето, Фънки и Светлана станаха първите сигурни финалисти, събирайки положителния вот на останалите.

В петък, на извънреден лайв, „Големият брат“ ще се раздели с още един от участниците си, а останалите шестима ще се борят за мечтаната титла на финала в понеделник, 11 декември.

 

Facebook коментари
(Visited 1 438 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook