Горещо 

Непълнолетният син на президента участвал в побой в столичен клуб

В нощен побой е участвал синът на президента Георги Радев в петък вечер, това твърди ПИК, позовавайки на свидетели, които са сигнализирали.Младежът е бил на парти със свои приятели в клуб „Голдън бий“ на столичния бул. „Черни връх“ 33.

Там е избухнал скандал между неговата компания и други момчета и се стигнало до размяна на юмруци.

Инцидентът бил прекратен от пристигането на полиция, която разтървала младежите.

Според свидетели хлапетата са били непълнолетни, какъвто е и самият Радев. Момчето е едва на 15 и остава загадка какво е правил късно вечерта в петък срещу събота в заведение без придружител.

Това не е първият случай, в който синът на президента участва в сбиване. През пролетта на 2017 г. 14-годишният тогава Георги бе съпричастен към жесток побой в столичното 38-о училище „Васил Априлов“, където учи. Заради участието на високопоставеното синче ръководството на даскалото се сви от страх и се опита да потула скандала.

Тогава седмокласник преби петокласник, като го е налагал с юмруци и е блъскал главата му в радиатора. По чудо не се стига до фатален изход, но битото момче остава три дни на лечение в болница с травми в главата.

Побоят става в междучасието, но е предшестван от спорове във Фейсбук. Петокласникът написал „Мазни маймуни“, „Казвай го на майка си и на баща си“ и друго подобни. Седмокласникът се ядосал, понеже баща му бил починал и затова решил да набие момчето.

Придружен от президентския син и други седмокласници, тумбата нахлула в класната стая на петокласника. Георги Президентчето, както децата наричат сина на Радев, застава на пост в коридора с още един ученик и организира отцепка. Пазят, за да не се появят нежелани свидетели.

В разгара на пердаха няколко момчета все пак успяват да преодолеят заграждението и викат незабавно една от учителките. Тя влиза в стаята в момента, в който биячът яростно блъска главата на жертвата в радиотора.

Георги е син на Румен Радев от първия му брак. Детето живее с майка си, а не с баща си. Описват го като интелигентно и будно, но доста палаво. Това се подсилва и от имиджа му на футболист.

Той тренира от малък и това лято дори бе на проби във Валенсия. Там Радев бе заедно с още двама българи – съотборника си от „Барокко спорт” Калоян Истилиянов и Филип Чукаров от „Палас“ Рудозем. Триото получи покана за проби в края на април след турнир в гръцкия град Нафплио.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 128 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook