Горещо 

Нели Конуей получи съобщение за предстоящото бъдеще на България

Ето какво сподели самата Нели, като представяме посланието без съкращения:

“Много хора ме питат какво казват ангелите за бъдещето на България, кога страната ни ще тръгне по пътя на светлината и любовта.

Миналата година ангелите ми дадоха информация за първи път по този въпрос, преди два дни видях езотеричното им послание, закодирано в центъра на София.

Снощи получих много информация и силно потвърждение от Архангел Михаил, който е винаги с мен и ми помага:

В България има много светли души, много лечители и учители, които носят мъдростта през вековете и които са си избрали нелеката мисия да събудят останалите чрез собствения си пример на любов, чистота и самосъзнание.

В паметника на Царя освободител е закодирано езотеричното съобщение – жена-лидер, Служител на Светлината (с ангелски криле) ще поведе България към света на любовта и светлината. Тя ще бъде избрана и подкрепена от всички, от целия народ.

Ще управлява със силна десница – меча на светлината, с който както Архангел Михаил, ще пресече тъмнината и ще даде надежда на милиони, ще оправдае доверието им, защото всички ликуват, радват се.

Тя е Индиго дете като Жана д’Арк, Иисус и др. Тя е родена да бъде лидер, има сила и самочувствие, защото го е правила и преди, много е интуитивна и има пророчески сънища, и контактува отблизо с ангелските сфери.

Когато се включих за повече информация за нея, ангелите ми показаха, че тя е прероден цар Иван Асен II, дори в този живот прилича на него, особено в очите и веждите.

Очите пазят информацията, в тях е душата и като ги погледнете ще си спомните, ще я познаете. Тази жена може да е млада, крехка, с дълги коси, но притежава сила, с която останалите ще се съобразяват, тя ще вдъхновява хората, защото излъчва силата на Архангел Михаил.

Интересното е, че лицето на този паметник-послание на надеждата за светло и щастливо бъдеще за България, е с мъжки черти, напомня ми на Архангел Михаил (и до преди два дни мислех, че е той, но снощи видях, че е жена), ръката е силна и властна, на победител, царствена осанка, краката и са във въздуха, тя лети, има лекота и увереност, показващи, че тя с лекота ще преодолее трудностите и ще помогне на хората.

Крилата напомнят за ангелската и същност, светлината и надеждата. Само когато управляваш от сърцето и в името на другите, ще успееш да промениш вибрациите в цялата страна.

Радвам се, че тя беше на всичките ми семинари до сега в България и има отворен канал с висшите сфери.

Много българи за първи път едва сега си даваме сметка, че на паметника на Цар освободител има ангел, въпреки че сме минавали край него хиляди пъти, но не сме обръщали внимание на този толкова очеваден детайл.

Може би просто сега е дошло времето това да се случи и пред нас да се разкрие образа на въпросния Ангел.

Източник: topactualno.com

Facebook коментари
(Visited 3 103 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook