Клюки от България 

Мегз преживява кошмар! Дизайнерката е приета в болница, оперират я с пълна упойка!

Дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз ще бъде оперирана днес. Това признава самата тя в стори, което качи в социалните мрежи. Още вчера красавиата сподели пред последователите си, че е на изследвания, за които страшно много закъснява, но не пожела да разкрие какви точно.

Днес вече звездата от „ВИП Брадър“ е приета е в болница. Тя се показа от болницата, облечена в пижама. Видимо красавицата бе много притеснена от това, което й предстои след минути. Ето какво каза тя от лечебното заведение:

„Днес е много важен ден за мен, защото ще се оперирам. Аз съм смело момиче, но нали знаете какво е преди операция, особено такава с пълна упойка. Дано всичко е наред… малко тази пълна упойка… дано всичко е наред.“

Не е ясна причината за операцията, но прави впечатление, че Мегз е суетна дори изправена пред такова предизвикателство. Освен, че позлва различни филтри, говорейки за операцията, прави впечатление, че дизайнерката не желае и за момент да се раздели с изкуствените си коси, които отново са на главата й.

Вчера пък дизайнерката направи колата си на пихтия. Не е ясно дали операцията й днес не е свързана с вчерашния инцидент.

Източник: Blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 420 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook