Клюки от България 

Нечувана версия за заболяването на Мира Добрева! Ще оздравее след…

Родна астроложка, нарекла се Деси в социалните мрежи, публикува звездната карта на Мира Добрева, пише България Днес. Звездобройката разкрива на феновете на красавицата от Златоград какъв точно здравословен проблем е наложил хоспитализацията й в Пирогов, хирургичната намеса и поставянето й в медикаментозна кома. За щастие дългогодишната тв водеща вече диша сама и състоянието й според лекарите се подобрява.

Мира Добрева е родена на 12 август 1972 г. Луната й се намира в последните градуси на Дева в съвпад с Плутон. Девата е знак, който управлява храносмилателната система и тънките черва. Всъщност Мира е приета за операция на корема, твърди в хороскопа на Добрева астроложката.

„В картата й виждаме, че транзитен Плутон прави тригон с Плутон. Това показва, че се извършва процес на трансформация на храносмилателните органи и всичко ненужно ще бъде отстранено“, предрича Деси. Тя добавя, че транзитен Нептун прави опозиция в точката на Луната, и това според нея показвало проблеми с упойка, висока чувствителност, както и грешни диагнози. Процесът на оздравяване нямало да бъде кратък и вероятно ще отнеме две години, огласи още астроложката.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 902 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook