Риалити 

Известна българка пропя за Гатьо от „Игри на волята“

Най-колоритният участник от шоуто „Игри на волята“ – Гатьо, продължава да копае дъното и да се излага в национален ефир. В един от последните епизоди се видя как не може да приеме факта, че вече е в женския отбор, а в същото време се наложи крехката Виктория да го издърпа от водата. Той показа, че не може да плува и че мускулите са направени изкуствено и в него няма никаква сила.

Подигравките към Гатьо са много, меметата в социалните мрежи с негово участие също. Но кулинарката Мариела Нордел, позната ни от „Мастър Шеф“, тотално го закопа с думите си и едва ли Гатьо ще събере сили скоро да се покаже пред хора.

„Не обичам такива тв шоута тип „Бързи, смели, сръчни“, освен, ако не са за деца до 13 години, но този сезон на „Игри на волята“ приятно ме изненада! Ако бях с 35 години по-млада, със сигурност щях да се запиша, защото много ме кефят такива нацепени батки кат’ тоя Гатю, а като го метнеш във водата е съсел. Мушкат протеини през два часа, напомпал е мускули, а сила няма…. За в леглото да не говорим – пробвала съм ги тия и там не повтарям“, коментира Мариела слабото представяне на Гатьо в битка.

Гатьо е от мъжете, които имат комплекси и високо его. Има себе си за голям мъжкар и непрекъснато го подчертава, но в същото време му липсват едни то най-важните качества за истински мъж, джентълмен, а не просто бабаит, който е свикнал да се репчи и заплашва, пише show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

Facebook коментари
(Visited 428 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook