Клюки от България 

Наталия Симеонова вдигна ръце от щерка си! (Вижте какви ги върши Вики Ризов)

Бившата водеща на „Море от любов“ Наталия Симеонова тотално е изпуснала контрола върху дъщеря си Виктория. 18-годишната девойка е взела опърничавия и своенравен характер на баща си Денис Ризов, а Наталия вече е вдигнала ръце от нея.

Младата наследничка на звездното семейство била копие на татко си, че дори по-ексцентрична и от него. И докато китаристът от „Ахат“ либерално приемал лудориите на щерка си, на майка й й побелели косите от нерви и притеснения.

Вики Ризов е наследила дори таланта на Денис. Красавицата е вокалист в момичешката банда „Mostly Harmless“, където свири на укулеле (музикален инструмент подобен на китарата). От няколко години насам младата дама пее и в група „Нуша“, където изпълнява народни песни, но в последно време посвещавала цялото си време на рок бандата. Факт, който силно притеснявал Наталия Симеонова.

Вики започнала все по-често да изнася мини концерти по клубовете и да движи в съмнителни компании.

По-голямата част от новото й обкръжение били момчета и момичета с проблеми в училище и вредни навици като тютюнопушене, употреба на алкохол и забранени субстанции. „Ще я развалят! Не ми харесва пътят, по който е тръгнала“, цъкала Наталия пред близки. Бившата тв водеща смятала, че дъщеря й е станала доста лекомислена и отнесена покрай новите си приятели и все по-трудно контактувала с нея.

Симеонова най-много се вбесявала, че Ризов не взимал никакво отношение и смятал, че всичко е точно.

„Това са нормални неща, млада е. Все пак е музикант, а не студентка по „Журналистика“, сопвал се Денис на Наталия, която е завършила хуманитарната специалност и винаги е била много дисциплинирана.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 1 256 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook