Горещо 

Астрономи видяха страшен знак в небето и алармират: Земята е в огромна опасност!

Мистичната планета Нибиру вече е в Слънчевата система. Земята е в огромна опасност. Това обявиха физици-астрономи от Южна Африка, цитирани от esoreiter.ru. Уфолози пък видяха страшен знак в небето. Сияние показвало, че Планетата Х е наблизо.

Ярката оранжева светлина не изчезвала и след залеза на слънцето. Какво е това – второ слънце или Нибиру, питат испанци, станали свидетели на природния феномен. Освен това необичайно небесно явление бе заснето в Еквадор.

Видеото, което се появи в мрежата показва гигантско оранжево петно, което бавно се издига над хоризонта на фона на синьото небе. Източникът на светлината не е Слънцето, защото то е от другата страна.

Потребителите в мрежата изложиха редица хипотези за произхода на оранжевото петно. Сред най-популярните се оказа, разбира се, версията за приближаването към Земята на митичната планета Нибиру. Конспиролозите често свързват появата на това небесно тяло с края на света. Също доста популярна се оказа и версията, че над Еквадор просто се е отворил портал към ада.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 1 390 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook