Клюки от света 

Наоми Кембъл потресена от летище София, започват проверки

Супермоделът Наоми Кембъл останала крайно разочарована от посещението си в София, а събитието, което е вгорчило престоя ѝ, се случило секунди, след като кацнала в столицата.

Красавицата пристигнала в България с огромно желание заради професионален ангажимент, но уви – останала безкрайно обидена и дори потресена. Източници от британския таблоид „Дейли Мейл“ твърдят, че Наоми се оплакала, след като станала жертва на расова дискриминация.

Българските служители на реда подложили нея и целия ѝ багаж на щателна проверка, а по нейни впечатления, това се случило, единствено заради цвета на кожата ѝ. Манекенката била изключително разстроена, макар и проверката на багажа да е рутинна. От Летище София публикуваха официален отговор след обвиненията, което гласи:

„По повод на публикация в Дейли мейл от днес, свързана с посещение на Наоми Кембъл в България на 19 май, от летище София заявяваме: Искрено съжаляваме за негативните преживявания на г-жа Кембъл в София. Днес започнахме пълна проверка на случилото се. В контакт сме с българските митнически власти, които потвърдиха, че проверката на пътници и багажи е част от тяхната работа и това е рутинна процедура. От летище София ще прегледаме видеозаписите от този ден и ще интервюираме служителите утре, за да проучим случая напълно.“

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 25 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook