Клюки от България 

Наложи се да ваксинират наша моделка! Вижте как се чувства след манипулацията…

Ваксинацията в България стартира и макар нагласите да са противоречиви, все повече сънародници избират да си поставят ваксината пред това да треперят от страх за живота си, покрай коварния Ковид-19.

Имаме си вече и първа светска личност, която се похвали с поставена ваксина. Наша обичана моделка и бивша телевизионна водеща се нареди до хората от първа линия за поставяне на ваксина и дори сподели видео от този процес.

Гери Дончева изпревари доста лекари, става ясно от видеото, на което е с розова маска и черна рокля. Стайлингът на Дончева бе оплют, тъй като подхожда повече за някое вечерно парти, а не за болнично звено.

Причината Дончева да успее да е сред първите ваксинирани е това, че се изявява като пиар на столична болница и именно поради това е получила правото да се боцне преди много от съмишлениците си в родния шоубизнес.

„Работата в болницата ми даде възможността да съм сред първите, които имат досег с чудотворната течност и се радвам, че мога да дам пример с действието си на всички онези, които изпитват страхове, имат съмнения за конспиративни теории и имат несигурност“, написа Дончева в социалните мрежи.

Моделката призна, че състоянието й не се е променило и се чувства така, както се е чувствала и преди поставянето на ваксината.

„Вторият етап на ваксинирането ще се случи след точно 21 дни от сега и ще кача информативен пост, а до тогава ще ви държа в течение ако се проявят някакви странични ефекти или телесно неразположение например“, допълва тя.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 31 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook