Клюки от България 

Бащата на Нора от Х Фактор ИЗДЪХНА след нея

Бащата на певицата Нора Дончева от Х Фактор, която почина на Бъдни вечер след тежка битка с рака, Антон, е издъхнал няколко дни след нея, на 30 декември. Той не з издържал на мъката и е бил покосен от инфаркт в Eл Ей, където семейството живее в последните години.

Тъжната новина съобщи актрисата Мая Бранкова, известна като Детето каучук. Майката на Нора Гинка, е в абсолютна безизходица и трябва да се прибере в България след няколко седмици след кремацията на най-скъпите си хора. Тя няма дом и никакъв имот.

Банката им взе апартамента преди години, когато Нора се разболя и нямаше възможност вече да го изплаща, пише „България Днес“.

„Остава на улицата с 300 лв. пенсия. Моля, ако искате да помогнете, на SMS или Viber на Моника 818 422 0342“, пише Бранкова във Фейсбук. Тя търси как да помогне на родителката на певицата, за да може поне първите 2-3 месеца да има къде да живее и да се храни. А после ще мислят нещо друго… „Тя търси и работа на 4 часа – половин работен ден, за да може да съществува“, добавя режисьорката.

Източник: hotarena.bg

Facebook коментари
(Visited 73 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook