Клюки от България 

Моделът Генадий Ников: Разведох се заради Башар Рахал (Сензационни подробности)

„Разделих се с Райна Караянева! Чак тази година успяхме да се разведем. Това, че тя живее с Башар Рахал, е обществена тайна и отдавна се случи това. Предвид стеклите се обстоятелства, няма как да съм в добри отношения с него“. Това сподели пред „България Днес“ един от най-успешните ни модели Генадий Ников, мъж на модела Райна Караянева.

„Не желая да коментирам каквото и да е било. Не ме занимавайте с глупости“, сподели от своя страна Башар Рахал.

Че той отдавна живее с моделката не е тайна от февруари насам. Райна бе негова асистентка от вече спряното предаване „Лотария България“. През февруари тя готви за „Черешката на тортата“ в кухнята на Рахал. Райна не остави никакво съмнение, че е стопанката там. Красавицата също така обяви, че най-после е намерила мъжа на живота си, който готви по-вкусно от нея.

Чувствата межди двамата пламнали покрай общата им работа в лотарийната игра. За Рахал не се знае дали официално е разделен със съпругата си Калина, която остана да живее в САЩ с двете им дъщери. В началото актьорът поддържаше версията, че между него и жена му всичко е наред, просто са модерно семейство.

Райна Караянева също потвърди новината, че е разведена, но не пожела да коментира дали живее с Башар Рахал. „Не бих искала да коментирам нещо еднолично“.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 277 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook