Клюки от света 

Мерием Узерли с коренна промяна във визията си (Вижте Хюрем Султан днес – Снимки)

Мирием Узерли, която стана звезда с ролята си на Хюрем Султан във филма „Великолепният век” драстично е променила външния си вид.

Актрисата е орязала разкошната си дълга коса и е избрала по-модерна прическа. Дори е променила цвета от рус на кестеняв и е почти неразпознаваема за феновете си.

Мерием Узерли пусна снимка в личния си профил в Инстаграм и се похвали с новия си вид. Почитателите на турско-германската звезда веднага я засипаха с коментари. Които са възхваляващи. Фенове пишат: „Omg, косата ти изглежда великолепно“, „красива си с новата си прическа“.

Екранната Хюрем Султан днес е майка на момиченце на име Лара. То се роди от връзката й с по-възрастния от нея с 17 години предприемач Кан Атеш. Който когато разбра, че е бременна не искаше да чуе за бебе и увещаваше красавицата да напари аборт, предават от kanal5.com.mk.

Но Мерием го заряза и му роди дъщеричка. „Една вечер в Анталия когато получих най-голямото си признание за актьорското си майсторство вместо да бъда щастлива на следващия ден мислех за самоубийство. След неуспешен опит да си срежа вените се опитах да скоча от балкона на хотела”, разказва актрисата когато била бременна. А Кан Атеш не искал да приеме детето.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 181 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook