Горещо 

Константин катастрофира! Всичко за инцидента

Фолкпевецът Константин катастрофира с поръчковото си „Ферари” пред столичния търговски център „Парадайз”, докладваха пред „Уикенд” очевидци на инцидента. Катастрофата се е разиграла в сряда в ранния следобед и за щастие няма пострадали.

Според очевидци на случката, Коцето нацелил таксиметров автомобил, който тръгнал от стоянката за таксиджии с клиент, без да даде ляв мигач за престрояване. Така баровското „Ферари” на фолкзвездата се набило челно отзад в бакшиша. След удара напълно съсипана е предната броня на поръчковото „Ферари 488 Спайдър”, чиято заводска цена е 430 000 лева.

Возилото е застраховано, но Коцето няма да може да шофира италианския звяр на четири колела в следващите няколко месеца, тъй като ремонтът на автомобила ще трае поне няколко месеца.

Константин вероятно ще изпрати уникалното си „Ферари” на ремонт в Гърция или в Италия, защото в България няма оторизиран сервиз на тузарската италианска марка за автомобили.

Константин си купи мощното „Ферари” само преди няколко месеца, след като продаде спортния си автомобил „Нисан GTR”. Возилото бе заснето в последния видеоклип на фолкзвездата – „Кома”, в който той си партнира с Тони Стораро.

Неотдавна Коцето се похвали, че е взел разстоянието София – Бургас за под 2 часа и 30 минути зад волана на ферарито. За негово щастие той се блъсна с „Ферари”-то си в софийския трафик, където не може да развие висока скорост и съответно да пострада тежко при ПТП.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 409 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook