Клюки от света 

Мелания Тръмп разкри как е преборила коронавируса (Вижте тук)

На 2-ри октомври разбрахме, че Доналд и Мелания Тръмп са дали положителни проби за коронавирус. Американският президент премина през кратък курс на лечение в болница, докато първата дама си остана в Белия дом. Подробности за състоянието й обаче така и не разбрахме.

В началото на седмицата стана ясно, че първото семейство на САЩ вече са излекувани от Ковид, а в последствие се е установило, че и синът им Барън също е бил заразен, но е останал безсимптомен.

От офиса на Белия дом разпространиха изявление, в което се твърди, че Мелания е била притеснена най-вече за сина си, особено след втората му проба, която се е оказала положителна. Но той е „здрав и силен тийнейджър“ и така и не е развил признаци на заболяването.

Днес Мелания смята, че е станало по-добре, като и тримата със съпруга и сина й са се заразили едновременно, за да могат да се грижат един за друг и да бъдат по-силни. За себе си госпожа Тръмп разкрива, че не е стигнала до болнично лечение и е имала само леки симптоми, които обаче са я ударили изведнъж като „влакче на ужасите“ – болки в тялото, главоболие, кашлица и сериозна умора.

Тя също така поясни, че е разчитала предимно на естествени средства, за да се изчисти от вируса – витамини и здравословно хранене, което вероятно значи, че така и не се е наложил прием на лекарства, пише „Дейли Мейл“.

Мелания не пропусна да спомене и всички негативни коментари по адрес на нея и семейството й след обявяването на диагнозата. Тя го отдаде да наближаващите избори и благодари на всички, които са се помолили за здравето на семейство Тръмп. Мелания обеща и скоро да се върне към публичните си ангажименти, но не уточни точно кога, предават от lifestyle.bg.

Facebook коментари
(Visited 62 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook