Клюки от света 

Меган Маркъл обвини Кейт и Камила в разнасяне на клюки по неин адрес (Всичко за скандала)

39-годишната Меган Маркъл е обвинила Кейт Мидълтън , херцогинята на Корнуол Камила и принц Чарлз, че са разкривали информация за нея пред пресата по време на живота й в двореца. По-специално, говорим за ситуацията, когато Меган твърди, че е докарала херцогинята на Кеймбридж до сълзи, след като е изпробвала рокли за шаферки преди сватбата им с Хари.

Според вътрешен човек Меган и Хари вярвали, че помощниците на херцозите на Кеймбридж, херцогинята на Корнуол и принц Чарлз умишлено издват негативна информация за тях в медиите. Един инцидент, който стана известен на обществеността, засяга и херцога на Съсекс – твърди се, че Хари е крещял на кралския гардеробиер Анджела Кели заради сватбената диадема на Меган.
В последния тийзър на интервюто Меган Маркъл заяви, че Бъкингамският дворец е изиграл голяма роля в „тиражирането на лъжите“ за тях с принц Хари, така че те вече не могат да мълчат.

Суматохата около излъчването на интервюто се увеличи драстично през последните няколко дни. Първо Меган и Хари бяха в центъра на скандал заради обвинения на техни бивши служители в тормоз , а Бъкингамският дворец обеща да започне разследване. Второ, сега те са под силен обществен натиск заради факта, че им се препоръчва да отложат интервюто. Причината е здравословното състояние на принц Филип, който вчера претърпя сърдечна операция и е в болница от две седмици. Решението обаче зависи от CBS, която изглежда няма планове да отложи шоуто, от което ще спечели милиони долари, предават от spletnik.ru.

Facebook коментари
(Visited 41 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook