Клюки от България 

Мъжемелачката Емануела се върна при бащата на сина си Митко Динев

Мъжемелачката – попфолк певицата Емануела се прибра при бащата на сина си Митко – Димитър Динев, пише „Телеграф“. „Всеки търси тръпката, но истината е в семейството“, написа изпълнителката в Инстаграм, а преди броени дни се отбеляза в социалните мрежи от тузарския комплекс на богаташката фамилия, пише „Телеграф“.

Версиите за отношенията на хитовата изпълнителка, сменила куп мъже в леглото си, и бизнесмена са най-различни. И ако досега Емануела не говореше за личния си живот, то публикациите ѝ в социалните мрежи през последните месеци са изключително любопитни.

Преди седмица тя бе споделила снимка на чаша кафе, заснета на фона на пристанището във Влас, текстът „Добро утро“ бе допълнен с емотиконките за семейство – жена, мъж и дете. Друг фотос качен преди ден гласи „Какво искаш от мен? – Теб. Нищо друго. – Мен? Но защо само това? – Защото ти си всичко“.

Меломаните бързо навързаха две и две и разбраха кой всъщност се крие зад щастието на пайнерката. „Не гледай така лошо, усмивката краси човека“, пише последовател на Емануела под публикувана от нея снимка, а тя на своя ред отговаря:

„Този поглед означава – стой далеч от семейството ми“

Версията за уж окончателната раздяла на двойката бе кръшкането на певицата по чужди мъже. Не е ясно как двамата са намерили път един към друг, но най-вероятно това се е случило след дружбата на певицата с една от бившите на Димитър – Ванеса.

Тогава новото попълнение във фолка качи скрийншот със среднощни обаждания от бизнесмена. Последвалите разговори между Емануела и Митко очевидно са се оказали плюс в отношенията им, имайки предвид действията на певицата.

Засега обаче конкретно потвърждение от страна на бизнесмена, че си е прибрал обратно шавливата Емануела няма.

Източник: glas.bg

Facebook коментари
(Visited 161 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook