Клюки от България 

Мъжът на Джулка злобно към Сами: Огладнял дребосък!

Прословутият чай за отслабване, който Джулиана Гани и половинката й Илиян лансират, предизвика истинска война между риалити персони. Битката най-вероятно ще се пренесе в съда, а ситуацията много напомня за злополучния Липовон на Ричард Величков. С адвокати и съдебна битка е заплашен Сами Хоссни, дръзнал да оспори качествата на горещата напитка. Финалистът от „Фермата“ по бТВ иронизира рекламните реплики на Гани за продукта в публикация в социалната мрежа, като по този начин постави на съмнение до колко може да се отслабне с него и да се премахне целулит.

Думите на фитнес инструктора на Криско, истински жегнаха семейството, което вече е на път да превърне социалните мрежи в място за саморазправа. Първа в режим на самоотбрана влезе Гани, за което вече писахме. Но следва и продължение от половинката й Илиян. Той също изригна в защита на „вълшебния чай“ за детокс и започна да разсъждава кой е по-известен.

„Приятели, много ми е забавно, защото се пусна някаква интрига с някаква личност, която съм чувал май веднъж за него и ми се набивала след това в полезрението, че се бори за слава толкова жадно, че е готова по пишка да излезе по площада, да не говорим как се навира…, но аз не съм човек който плюе, но любимата ми част от правото е ,че когато някой твърди нещо публично и уронва името на някого, той трябва да го докаже в съда. Това ще му се наложи на въпросния господин“, закани се на Сами мъжът на Джулката.

„Преди много се палех на такива смешки, но сега осъзнах, че всеки втори огладнял и жаден за слава дребосък би бил готов на всичко, дори да се злепостави, само и само да се включи в някоя интрига с мен и съпругата ми“, написа още Илиян Найденов.

„Много е забавно. Напоследък прекарвам най-много време с адвокатите си и този човек не знае какво го чака и какви неща ще му се наложи докаже в съда“, допълни още той. В същото време Сами публикува видео, в което даде отговор на разгневените Гани и Илиян. Вместо да влиза в тона им на изказ, той обясни кратко и ясно, защо е невъзможно да се отслабне от прословутия чай.

Източник: hotnews.bg

Facebook коментари
(Visited 174 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook