Клюки от България 

Мария Силвестър разкри истината за напълняването си

По повод появилата се информация, че Мария Силвестър е качила 20 килограма и изглежда подута, самата тя обясни причината за състоянието си.

Тв водещата, която почти не разкрива в медийното пространство подробности за личния си живот, реши да направи важно разкритие. Тя проговори за здравословното си състояние. Мария Силвестър разкри, че страда от инсулиновата резистентност. Това е патологично състояние. Типично за него е, че клетките не реагират нормално на хормона инсулин, поясни тв водещата в стори в инстаграм.

Заради състоянието си, 42-годишната Мария е застрашена от развиването на диабет тип 2. Това е причината да спазва строга диета. В режима на водещата бялата захар и брашно са абсолютно забранени.

Тя признава, че пиенето на кафе вече не е същото и това най-много я измъчва.

Състоянието на Мария Силвестър е свързано с още едно неудобство за нея. Тя редовно ходи и на прегледи при една от най-изявените специалистки у нас доктор Райна Стоянова, чийто график е запълнен за месеци напред.

В мрежата брюнетката разкри името на специалистката, с която се консултира относно заболяването си. Водещата поясни, че е получила много запитвания за името на лекаря си и затова е решила да го оповести в мрежата.

Източник: razkritia.com

Facebook коментари
(Visited 673 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook