Клюки от България 

Бившата на Радев напусна България (Гинка Кесякова отпраши за САЩ)

Първата съпруга на президента Румен Радев е напуснала България. Заминаването на банкерката Гинка Кесякова извън България обаче било временно и тя нямала намерения трайно да се установява в чужбина. Просто с група приятелки решили да си подарят екскурзия до САЩ.

Основната дестинация на компанията била мечтаният от тях Ню Йорк. И преди се е случвало Гинка да пътува в същата конфигурация в чужбина, най-вече в съседна Гърция. Откакто е разведена с Радев, Кесякова споделя ваканциите си с приятелките си от младежките години.

С тях отбелязва празниците, ходи на почивка и излети в планината. Макар интересът към нея от страна на мъжкия пол да не стихва, засега тя не се е показвала публично с мъж. Известно време беше засичана в компанията на неин колега от банката, в която работи.

Иван често я изпращаше до дома й, двамата бяха засичани да се разхождат в парка или да хапват заедно. Кесякова обаче виждала у него само приятел. Приоритет на бившата съпруга на президента са децата й. Георги и Дарина – синът и дъщерята на държавния глава, все още живеят под един покрив с майка си. Тя се е нагърбила с всички битови задачи, за да могат децата й да имат време за младежки забави и училище.

Тази година Дарина ще е абитуриентка, а балът й ще е повод Румен и Гинка отново да седнат на една маса. Не се знае обаче дали настоящата му съпруга Десислава ще получи покана за семейния празник, пише Ретро.

Източник: hotarena.net

Facebook коментари
(Visited 58 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook