Риалити 

Мачовците от „Фермата“ превърнати в робини

След като месеци наред демонстрираха мускули и високо самочувствие, мачовците от „Фермата“ бяха поставени на колене. Мъжете се превърнаха в робини, длъжни безропотно да готвят, да чистят и да затварят буркани със зимнина.

Задачата да изплетат терлици удари най-тежко по егото им. След първоначалната съпротива, всички чинно хванаха куките. Само няколко минути по-късно обаче безпомощно вдигнаха ръце от кълбетата с прежда.

„Изглеждам нелепо! Предпочитам да направя четири кокошарника, вместо да плета!“, проплака бившият полицай Венцислав, докато се бореше с бъдещия терлик.

Сгънат над сложната плетка, екс охранителят призна най-големия си страх: че веднага щом излезе от шоуто, приятелите му от ловната дружинка ще поискат да им оплете по едни терлички.

Въпреки че получиха инстукции как да въртят правилно куките от сръчна баба, която пристигна в шоуто, натъкмена в носия, мъжете трудно схванаха сложната плетка. Военният Станислав помоли възрастната жена да остане два дена в шоуто, за да им помага да се ориентират в бримките.

„Ще бъдеш сред готини момчета, ще те поим, ще те храним, масаж ще ти правим, на басейн ще те водим“, опита да се пазари той, но не срещна разбиране.

Докато мъжете плетяха, слагаха буркани с лютеница и готвеха боб, жените получиха мисия да вършат мъжката работа във „Фермата“. Без да се оплакват, те цепиха дърва, пренасяха материали, чистиха обора и храниха животните.

Източник: blitz.bg

Facebook коментари
(Visited 13 times, 1 visits today)

Related posts

Харесайте ни във Facebook